<図書>
Food science and technology; proceedings / Edited by James Muil Leitch. v. 2.
出版者 | New York : Gordon & Breach |
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出版年 | c1965. |
大きさ | xxiv, 646 p. illus. 24 cm. |
著者標目 | International Congress of Food Science and Technology (1st : 1962 : London) Leitch, James Muil |
件 名 | Food industry and trade -- Congresses 全ての件名で検索 |
内容注記 | v. 2. Biological and microbiological aspects of foods |
一般注記 | English or French. \ Bibliographies. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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588.5//I57//1;2 |
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2016022876 |
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データ種別 | 図書 |
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書誌ID | 1000053601 |
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