<図書>
Mycotoxins in foodstuffs; proceedings of a symposium held at the Massachusetts Institute of Technology, March 18 and 19, 1964 / Edited by Gerald N. Wogan.
出版者 | Cambridge, Mass. : M. I. T. Press |
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出版年 | {1965} |
大きさ | xii, 291 p. illus., map 25 cm. |
著者標目 | International Symposium on Mycotoxins in Foodstuffs (1964 : Cambridge, Mass.) Wogan, Gerald Norman, 1930- Massachusetts Institute of Technology. Dept. of Nutrition and Food Science |
件 名 | Food poisoning Fungi, Poisonous |
一般注記 | ""Presented by the Department of Nutrition and Food Science of M. I. T. with the participation of the World Health Organization, the Food and Agriculture Organization, the United Nations Children's Fund, and the Pan American Health Organization."" \ Includes bibliographies. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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491.8//I57 |
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2016011350 |
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