<図書>
Handbook of food analysis / edited by Leo M.L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; v. 77)
出版者 | New York : Marcel Dekker |
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出版年 | 1996 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 2 v. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Nollet, Leo M. L., 1948- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Handbooks, manuals, etc
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LCSH:Food contamination -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
内容注記 | v. 1. Physical characterization and nutrient analysis v. 2. Residues and other food component analysis |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 参考図書 | 図書 | v. 1 | 498.51//N93//1 |
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0824796829 | 1996 | 禁帯出 |
|
6200035330 | |
書庫M4F 参考図書 | 図書 | v. 2 | 498.51//N93//2 |
|
|
0824796837 | 1996 | 禁帯出 |
|
6200035341 |
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