<Books>
サイシン ショクヒン カコウ コウザ
最新食品加工講座
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Language | Japanese |
Notes | 監修: 小原哲二郎 |
Hide subdivided bibliography.
1 | 乳とその加工 / 足立達,伊藤敞敏共著 東京 : 建帛社 , 1987.2 |
2 | 果実とその加工 / 三浦洋, 荒木忠治共著 東京 : 建帛社 , 1988.6 |
3 | 食用油脂とその加工 / 小原哲二郎編 東京 : 建帛社 , 1981.8 |
4 | 畜肉とその加工 / 森田重広著 東京 : 建帛社 , 1982.12 |
5 | 水産加工 / 須山三千三, 三輪勝利著 東京 : 建帛社 , 1981.7 |
6 | 米とその加工 / 倉澤文夫著 第3刷. - 東京 : 建帛社 , 1996.3 |
7 | 小麦とその加工 / 長尾精一著 東京 : 建帛社 , 1984.7 |
8 | 大豆とその加工 / 渡辺篤二, 齋尾恭子, 橋詰和宗共著 東京 : 建帛社 , 1987.6 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
ID | 1000007821 |
NCID | BN00846295 |
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)