<図書>
Advances in food and nutrition research / edited by John E. Kinsella
出版者 | San Diego ; Tokyo : Academic Press |
---|---|
出版年 | 1989- |
本文言語 | 英語 |
大きさ | v. ; 24 cm |
著者標目 | Kinsella, John E., 1938- Taylor, Steve L. |
件 名 | LCSH:Nutrition -- Periodicals
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Research -- Periodicals 全ての件名で検索 |
一般注記 | Vol. 33 is the 1st volume of "Advances in food and nutrition research" ; formerly called "Advances in food research" Vol. 30-32 registered as <BA03413190> Vol. 38 edited by John E. Kinsella, Steve L. Taylor Vol. 39, 42-51 edited by Steve L. Taylor Vol. 46: Cumulative index: volumes 1-45 Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 | v. 39 | 498.55//A16//39 |
|
0120164396 | 1996 |
|
|
6200035385 | ||
書庫M4F 図書 | 図書 | v. 42 | 498.55//A16//42 |
|
0120164426 | 1998 |
|
|
6200035409 |
子書誌情報を非表示
1 | Vol. 41 Starch : basic science to biotechnology / edited by Mirta Noemi Sivak and Jack Preiss San Diego ; Tokyo : Academic , c1998 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
---|---|
別書名 | その他のタイトル:Advances in food research |
書誌ID | 1000006472 |
ISBN | 0120164337 |
NCID | BA08034633 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:2回
※2017年9月4日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)